zaterdag 29 maart 2008

Dag 4: musea en exposities

Vandaag gingen we op kunst- en schilderijenjacht.



Eerst gingen we naar een expositie "Art on the Mainland". Daarna gingen we de nationale collectie moderne kunst van Nigeria bewonderen in het National Theatre. Het klinkt geweldig... maar de collectie was wat teleurstellend. Geen moderne kunst, maar allemaal portretten van verschillende leiders uit de Nigeriaanse geschiedenis.



No hurry in life!






Het straatbeeld van Lagos, gezien vanuit ons busje.



Ingestorte flatgebouwen... de gebruikte bouwmaterialen zijn niet altijd van de beste kwaliteit! Bart? Misschien moet je hier ook maar komen wonen en wat spullen van Wijckmans hier verkopen?



Daarna een bezoekje aan het DiDi-museum.




Na de rit langs musea en exposities, na motorpech met ons busje en nadat we ons busje uit de goot hebben opgeheven, gingen we iets drinken op het terras van Eko-hotel. Leven in Lagos heeft zo zijn "ups and downs"!



Schol!



Na een vermoeiende dag... gezellig hobbelen in ons busje door de straten van Lagos... is het nu tijd voor wat ontspanning.



Paul aan het zwemmen...



Ook mama en Rita hebben een nieuwe hobby ontdekt: zwemmen!
Buren en vriendinnen in België, maak jullie maar klaar: want Jo en Rita hebben zin in aquarobics.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat apartement was alvast niet de brouwerij van heineken. Want hiervoor hebben wij wel de materialen (vloer en wandtegels) geleverd. Het bier is niet te drinken, maar wordt wel gemaakt in een mooi interieur.

Eindelijk krijgen we wat meer foto's te zien van nigeria. Het lijkt wel een interessant maar vol programma dat je ons Mama, Paul en Rita hebt aangeboden. Wij volgen het hier alle 5 op de voet. Vooral de foto's van de "wilde" dieren maken grote indruk op de kindjes. Heeft de aap echt de banaan van Oma gepikt?

tot het volgende foto verslag.

Bart & co

Anoniem zei

Amai Rita in het zwembad, waar gaan we dat schrijven?! Dan zal het er wel hééél warm zijn...

De kindjes kunnen niet wachten om alle wilde verhalen te horen van oma en opa!

Groetjes en tot binnenkort Rita en Paul

Tim Debby Maïthé en Ruben